Profil

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.Vi har mange erhvervskunder, og gør meget for at i kan blive hurtigt kørende igen. Vi har et mindre lager af de mest gængse reservedele til varebiler.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Medarbejdere

  • Martin MørkMartin MørkMekaniker/Indehaver
  • Troels KrogTroels KrogKontor
  • Kim MadsenKim MadsenMontør
  • Benjamin MadsenBenjamin MadsenLærling

Åbningstider

Mandag - Torsdag
Fredag
07.30 - 16.00
07.30 - 14.00


DBR Logo


Elmelund Auto

Elmelund Auto

Hårbyvej 1, Voldtofte
5620 Glamsbjerg

Tlf.:  31 22 97 77
Email: I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net